Textieltransfers maken met een CMYK Led laserprinter

Niet snijden en niet pellen door gebruik te maken van een CMYK printer

Zelfs met een led laser printer die enkel de toners Cyan, Magenta, Yellow en Black bevat, creëert u al de mooiste en dunste applicaties op textiel, zonder te hoeven snijden en te pellen. Dit houdt in dat u met een lage investering al kan instappen in de wereld van No-Cut No-Peel, En.. dat u uw ontwerpen kunt aan passen aan de laatste trends zoals het maken van een vintage look, het rasteren van afbeeldingen, etc.

Wij hebben een compleet pakket voor u samen gesteld met een B&W led laserprinter, transferpers en materialen die u nodig heeft en informeren u op deze pagina over de mogelijkheden en de werking van het maken van no-cut no-peel transfers op textiel, hout en mokken.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer + 31 (0) 318 502897 of door een mail te sturen naar: info@signseen.nl.

Ga snel naar:

> De mogelijkheden met een CMYK printer

> Voordelen No-Cut No-Peel process

> Compleet pakket / Benodigdheden

> Hoe werkt No-Cut No-Peel

> Het vervolg op een CMYK printerOf scroll verder om de gehele pagina te bekijken.De mogelijkheden met een CMYK printer

Met No-Cut No-Peel materialen kunt u werkelijk alle kanten op binnen de wereld van de textielbedrukking. Geen beperkingen meer op het gebied van ontwerpmogelijkheden, textiel- en kleurkeuze. Ook het maken van opdrukken met Metallic, Neon of leuke patroontjes is geen probleem, en zelfs met gerasterde ontwerpen. No-Cut No-Peel is zeer gebruiksvriendelijk, snel en vereist geen hoge investeringskosten.

Print zwart en krijg een witte, metallic of neon transfer of print zelf de kleuren (spot kleuren) op de transparante media.

Met de verschillende materialen kunt u drukken op onderstaande ondergronden.

 • Katoen
 • Polyester
 • Nylon
 • Leer
 • Papier, karton en hout
 • Polypropyleen
 • Boekomslagen
 • Mokken


 • Flex-Soft No-Cut
   

  Flex-Soft No-Cut

  Print zwart op een vel naar keuze. Het gekozen vel bepaald uiteindelijk de kleur van de opdruk. Dit heeft als voordeel dat u zelfs met een laserprinter die enkel een zwarte toner heeft, deze materialen kunt verwerken en in kunt stappen in de wereld van No-Cut No-Peel. Flex-Soft No-Cut is leverbaar in standaard kleuren, neon kleuren en metallic kleuren.  Hotstamping folie
   

  Hotstampingfolie

  Hotstamping folie is een dun laagje folie wat u over uw geprinte ontwerp kunt aanbrengen. Hot stamping folie is verkrijgbaar in mooie standaard en metallic kleuren, maar ook in diverse patroontjes. Doordat u enkel zwart hoeft te printen op de Laser-Dark A folie, kunt u deze techniek perfect gebruiken met een B&W Led Laser printer.  CutCreator 2.0 Pro
   

  Multitrans Zilver & Goud

  Mokken bedrukken met een laserprinter die enkel een zwarte toner heeft, is mogelijk door gebruik te maken van de Multitrans Metallic. Deze is leverbaar in de kleuren zilver en goud. U print zwart, maar krijgt een zilveren of een gouden afdruk op bijvoorbeeld uw mok. Kan tevens op diverse andere artikelen bedrukt worden waaronder hout.   

   

  Flex-Soft No-Cut
   

  LaserLight

  Deze applicatie is zo makkelijk als maar kan. Het is een 1 papier systeem voor het bedrukken van licht gekleurd textiel. De witte toner zorgt voor een extra mooi resultaat op licht gekleurd textiel. Dit product zal zelfs werken op donker textiel, maar zullen de kleur minder helder en zichtbaar zijn. De wasbaarheid is echter lager dan bij Forever laser dark.


  Hotstamping folie
   

  Laser Transparant No Background

  Het bedrukken van een wit of licht gekleurd t-shirt, muismat of tas, wordt nu nog veel makkelijker met de nieuwe Laser Transparant No Background, waarbij u niet hoeft te snijden en niet hoeft te pellen en gemakkelijker lichte kleuren kunt bedrukken. Dit zelfs met een CMYK printer.


  CutCreator 2.0 Pro
   

  Laserdark

  Forever Laser-Dark No-Cut in combinatie met het Forever B-Paper is een low temp materiaal. U kunt dit al vanaf 100 graden persen op de ondergrond, wat het mogelijk maakt om vele stoffen en materialen te bedrukken zonder dat ze smelten. Laser dark geeft een prachtig dun fullcolour resultaat. Doordat u met Forever Laser-Dark No-Cut niet meer hoeft te snijden en te pellen, kunt u hele gedetailleerde logo's en ontwerpen maken.


   

   

  Flex-Soft No-Cut
   

  Flock sheets

  Ook de afwerking met flock is nu mogelijk tot in het kleinste detail. In combinatie met Forever laser dark kunt u nu ook een flock/veloursachtige uitstraling geven die lekker zacht aanvoeld. En natuurlijk zonder te hoeven pellen of snijden


  Hotstamping folie
   

  Multitrans

  Forever Multitrans is de ideale oplossing voor het bedrukken van harde materialen zoals hout, keramiek, metaal, spiegels, pennen en ga zo maar door. Zonder te pellen of snijden. Met multitrans wit in combinatie met jouw CMYK of CMYW (led) Laserprinter bedruk je in full colour!


   

   

  Voordelen No-Cut No-Peel

  Met No-Cut No-Peel materialen kunt u werkelijk alle kanten op binnen de wereld van de textielbedrukking. Geen beperkingen meer op het gebied van ontwerpmogelijkheden, textiel- en kleurkeuze. Ook het maken van opdrukken met Metallic, Neon of leuke patroontjes is geen probleem, en zelfs met gerasterde ontwerpen. No-Cut No-Peel is zeer gebruiksvriendelijk, snel en vereist geen hoge investeringskosten.

  Onderstaand de voordelen op een rijtje.

 • Minimale investering
 • U hoeft enkel een B&W printer en een transferpers aan te schaffen. Hiermee heeft u alles in huis om de nieuwe, unieke techniek van No-Cut No-Peel te gebruiken.

 • Niet hoeven snijden en niet hoeven pellen
 • Aangezien u geen folie hoeft te snijden en niet hoeft te pellen, kunt u de kleinste details verwerken. Hierdoor bespaar u ook een hoop tijd.

 • Fijne details, rastering, vintage look
 • Elk gewenst ontwerp kan worden afgedrukt. U hoeft uw klant niet meer teleur te stellen of ontwerpen te herzien door de beperking van uw printapparatuur of de beperkte snij- en pelmogelijkheden

 • Exacte prijsberekening
 • De tijd die u kwijt zult zijn aan het bedrukken van No-Cut materiaal is per ontwerp hetzelfde, ongeacht de complexheid ervan. Dit betekend dat u de kosten nauwkeurig kunt inschatten en uw arbeidskosten vooraf kunt berekenen.

 • Geen specifieke software
 • Om gebruik te kunnen maken van onze nieuwe techniek, hoeft u geen software aan te schaffen. U kunt uw ontwerpen afdrukken met een PDF-reader of een ander gewenst programma.

 • Tijdsbepsaring
 • "Tijd is geld", een gezegde waar we allen vast bekend mee zijn. Met No-Cut materiaal heeft u per afdruk gemiddeld niet meer dan 3 minuten nodig voor het printproces en het bedrukken van een shirt. Ongeacht de complexheid van uw ontwerp.

 • Bruikbaar om de laatste trends te kunnen bijbenen
 • Door de onbegrensde ontwerpmogelijkheden, kunt u meegaan met de laatste trends, zoals rastering, vintage look, etc. De kleinste details kunnen probleemloos op uw textiel worden gedrukt.

 • Bestandsvoorbereiding
 • Geen snijlijnen hoeven aanmaken. U controleert simpelweg de kleur en grootte van uw afbeelding en klikt op printen. De rest gebeurt automatisch. Minder werk, minder kans op eventuele fouten.

 • Soft touch
 • U zult het verschil voelen. Het eindproduct met de Forever Flex-Soft No Cut voelt zachter aan dan de standaard Flex en is tevens dunner. U zult merken dat het draagcomfort hierdoor merkbaar beter is.

  Compleet pakket / benodigdheden

  Wat heeft u allemaal nodig om in te stappen in de wereld van No-Cut No-Peel? Wij hebben een compleet pakket voor u samengesteld, zodat u direct aan de slag kunt.  Startpakket No-Cut No-Peel
   

  Compleet pakket

  Om direct aan de slag te gaan, hebben wij een mooi totaal pakket voor u klaar staan. Een A4 printer, een transferpers en een starterspakket aan materialen.


  Led Laser Printers
   

  Printers

  Wilt u liever voor een A3 printer gaan en uw eigen pakket samen stellen, klik dan snel verder om de verschillende printers te bekijken.


  Transferpersen
   

  Transferpersen

  Kies de juiste transferpers voor uw toepassing. U kunt bij ons kiezen uit semi professionele en professionele persen. Handmatig, magnetisch en automatisch.


   

   

  Hoe werkt No-Cut No-Peel

  De basis blijft bij elk materiaal hetzelfde, printen, lijm aanbrengen, persen op de ondergrond en afwerken. Maar er zijn een paar kleine verschillen. Daarom hebben we voor beide materialen die u met deze printer kunt verwerken een kort stappenplan gemaakt.

  > Procedure Flex-Soft No-Cut

  > Procedure Hot stamping folie

  > Procedure Multitrans Zilver / Goud

  Procedure Flex-Soft No-Cut

   

  1. Print

  Print uw ontwerp - 100% zwart

   

  2. Lijmlaag

  Leg de lijmlaag (het B-papier) op de gekleurde A-folie

   

  3. Pers

  Pers het A + B papier samen

   

  4. Na wrijven

  Wrijf direct met een doek over de afbeelding

   

   

   

  5. Pel

  Laat de vellen op de pers liggen en verwijder deze in een vloeiende beweging van elkaar

   

  6. Knippen

  Knip de randen weg als er lijmresten aan de zijkant zitten

   

  7. Persen

  Pers de transfer op de gewenste ondergrond

   

  8. Pel

  Laat de transfer volledig afkoelen en verwijder deze in een rollende beweging

   

   

   

  9. Afwerken

  Werk uw transfer af met Antistick Mat of glans voor een betere wasbaarheid en een matte of glanzende uitstraling

   

  10. Klaar

  Het ontwerp is klaar

   

   

  Procedure Hotstamping folie

   

  1. Print

  Print uw ontwerp - 100% zwart

   

  2. Lijmlaag

  Leg de lijmlaag (het B-papier) op de transparante A-folie

   

  3. Persen

  Pers het A + B papier samen

   

  4. Knippen

  Knip de randen weg als er lijmresten aan de zijkant zitten

   

   

   

  5. Foil

  Leg de Hotstamping folie over het ontwerp heen (gekleurde kant naar boven).

   

  6. Persen

  Pers de transfer op de gewenste ondergrond

   

  7. Pellen

  Laat de transfer volledig afkoelen en verwijder deze in een rollende beweging

   

  8. Klaar

  Het ontwerp is klaar

   

   

  Procedure Multitrans Zilver / Goud

   

  1. Print

  Print uw ontwerp - 100% zwart

   

  2. Snijden

  Snijdt de afbeelding op maat

   

  3. Plakken

  Plak de Multitrans met de hittebestendige tape op de mok

   

  4. Persen

  Pers de mok volgens de aangegeven instellingen

   

   

   

  5. Afkoelen

  Koel de mok af door in een bak met warm te dompelen

   

  6. Pellen

  Verwijder de Multitrans van de mok

   

  7. Klaar

  Het onwerp is klaar

   

   

  Het vervolg op een CMYK printer

  De bovenstaande techniek kunt u enkel inzetten voor enkele kleuren en spot kleuren in te zetten. Door uit te breiden naar een White Toner printer, kunt u zelfs lichte tinten printen en wit.

  Oki White Toner printers
   

  White Toner printers

  De revolutionaire CMYW printers van OKI, met de unieke white toner, zijn een innovatie op het gebied van creativiteit en ontwerpmogelijkheden. De bedrukking van donker gekleurd textiel is nu net zo gemakkelijk als het bedrukken van licht gekleurd textiel. Zonder te snijden en te pellen.


   

   

  Wanneer kiezen voor welke techniek?

  CMYK versus CMYW printers: het verschil!

  Als u fullcolour transfer wilt maken, kunt u gebruik maken van een LED laserprinter en Forever A folie. U kunt kiezen voor een CMYK of een CMYW printer, maar de printers geven een zeer verschillend resultaat.

  Met een CMYK printer krijgt u geen goed resultaat als uw afbeelding wit of lichte kleuren bevat. Een kleurenlaserprinter bepaalt de hoeveelheid toner die op de media gedrukt wordt aan de hand van de lichte en donkere gedeeltes die hij onderscheidt in het ontwerp. Er moet een minimale hoeveelheid toner (minimaal 100%) op het A papier geprint zijn, om de witte lijm laag van het B-papier, goed te kunnen transfereren op de A folie.

  Dit betekent dat wanneer u werkt met een CMYK Printer en u heeft een afbeelding met witte of licht gekleurde gedeeltes, u het risico loopt dat de lijmlaag van het B-papier niet voldoende hecht aan de lichtgekleurde print op uw A papier. Desalniettemin zijn de CMYK Printers zeer geschikt voor het printen van donker gekleurde ontwerpen op de A folie. Zolang de print op alle plekken een minimum dekking van 100-120% toner heeft, kunt u met deze printer probleemloos fullcolour transfers maken.

  De OKI CMYW Printer print niet alleen wit, maar vult ook licht gekleurde afbeelding aan met witte toner, zodat u altijd een minimale dekking van 100% toner heeft. Met een OKI CMYW Printer heeft u dus geen beperkingen betreffende uw foto of ontwerp.

  Ga direct naar de producten toe