De Turboflex is nu ook leverbaar voor Eco-Solvent en Solvent printers. Zo kunt u met één type beprintbare folie, verschillende stoffen drukken, waaronder; Katoen, Polyester en Nylon. Ook kunt u de perstijd verlagen, waardoor u nog sneller kunt werken.


Eigenschappen Turbo flex 4036

 • De Turbo print 4036 Matt is een printbare PU textiel transferfolie (opaque white, 100 micron) en is geschikt voor zowel licht als donker textiel.
 • De Turbo print 4036 Matt biedt een hoge print resolutie met een glanzende afwerking en heeft een plezierige 'soft touch'. Door de speciale top coating, blijft deze folie zeer goed in de wasmachine.
 • De 4036 is geschikt voor het overzetten op diverse textiel soorten zoals katoen, polyester, ongecoat Nylon, mix van polyester, katoen/polyester en acrylic. Voor gecoate/geïmpregneerde Nylon stoffen, adviseren wij u een test uit te voeren.
 • De 4036 kan verwerkt worden met bijna alle huidige printers met ECO-Solvent, Solvent en latex inkten. De zelfklevende drager zorgt ervoor dat u ook gemakkelijk kleine details kunt snijden.


 • Printbare flex folies:

  Onze pagina met beprintbare folies is aangepast, waardoor u nog gemakkelijker alle verschillende soorten en eigenschappen kunt bekijken. Zo kunt u selecteren op de stof waarop u gaat drukken, de gewenste waskwaliteit, de dikte en of u de folie met of zonder een plakkende backing wenst.  Onderstaand vindt u alle informatie in één overzicht:

  Instellingen Eco-Solvent
   

   

   

  Wanneer kiezen voor een zelfklevende backing en wanneer juist niet?

  Een zelfklevende drager of een niet zelfklevende drager houdt in dat de drager onder de folie plakt, of juist niet plakt. Beide eigenschappen hebben zo zijn voordelen:


  Zelfklevende drager

  Allereerst is een zelfklevende drager erg handig voor het snijden van kleinere details. Door de zelfklevende drager blijven deze deeltjes gemakkelijk op hun plek.

  Een ander voordeel is dat u het ontwerp gemakkelijk op de textiel kunt positioneren. Doordat de backing vastplakt aan de textiel blijft het ontwerp netjes recht en op zijn plek tijdens de transfer.

  Geen zelfklevende drager

  Het grote voordeel van een folie zonder zelfklevende drager is dat je deze nog sneller kunt pellen

  Turboflex voor de snijplotter

  Naast deze beprintbare turboflex hebben we natuurlijk ook nog de reguliere turboflex in 24 kleuren. Te gebruiken op bijna ieder soort textiel door de lage temperatuur en korte perstijd.