Deze maand heeft Oki een nieuwe Wit printer geïntroduceerd welke de bestaande Oki Pro9420 A3 printer zal gaan vervangen. Deze printer met witte toner is zeer compact vormgegeven en blijft dezelfde functionaliteiten en prestaties behouden.


Deze printer is uitermate geschikt voor het bedrukken van textiel (katoen, polyester, nylon, leer, etc.), hout, keramiek en nog vele andere artikelen. Zelfs, zonder te snijden en te pellen. Dankzij de witte toner is het nu net zo gemakkelijk om donkere stoffen en ondergronden te bedrukken en kunt u gebruik maken van alle No-Cut materialen, waaronder Flex-soft No-Cut en Hotstamping folies.


Deze nieuwe witprinter, de Oki Pro8432WT, zal naar verwachting midden/eind juni leverbaar zijn. De Pro8432WT wordt standaard geleverd met een set toners (CMY-W) + een extra witte toner. Ook ontvangt u een starterspakket aan transfermateriaal en komen wij de printer gratis bij u op locatie (NL) installeren en toelichten.


Voor de witprinters bieden wij speciale software aan om een mooie dunne en flexibele transfer te maken, die ook nog eens 40% aan toner bespaart.


Maak snel een afspraak in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. T. +31 (0) 318 502 897 - E; info@signseen.nl