Mogelijkheden met de Roland BN-20 en de BN-20a

Eco-Solvent Print & Cut machine

Roland Versastudio BN-20a eco-solvent print en cut desktop printer

Wat zijn de mogelijkheden met de Roland Versastudio BN-20(a)?



De Roland Versastudio BN-20 en de Roland BN-20a zijn zeer compacte eco-solvent printer met een ingebouwde snijplotter. En beiden van zeer hoge kwaliteit. U kunt de Roland BN-20 en BN-20a gebruiken om kleurrijke stickers en banners te maken, maar ook voor het maken van fullcolour textieltransfers met een zere hoge wasbaarheid (tot wel 80 graden). Het grote verschil tussen de Roland BN-20 en de BN-20a zit hem voornamelijk in de inktconfiguratie. Zo is de Roland BN-20a enkel uit te rusten met de ESL5 CMYK kleuren. De BN-20 heeft een extra inktslot voor het gebruik van speciale inkten zoals metallic en wit. Echter zien we dat ook de BN-20 bijna alleen gebruikt wordt als een CMYK-oplossing. Dit maakt de BN-20a met zijn lagere prijs voor bijna alle gebruikers de meest logische oplossing.

In dit artikel:





Inktconfiguraties

De Roland VersaStudio BN-20a is enkele verkrijgbaar in CMYK, de BN-20 is verkijgbaar in 3 verschillende inktconfiguraties. Deze keuze maakt u vooraf. De Roland BN-20 is verkijgbaar in de volgende inktconfiguraties:

  • CMMYK
  • CMYK-W (+ wit)
  • CMYK-MT (+ Metallic Silver)

Voor standaard toepassingen zoals het printen op stickerfolie en het maken van de textieltransfers raden wij aan om gebruik te maken van de CMMYK configuratie. De folie is wit, waarbij het wit gebruikt kan worden. Het werken met de CMYK-W configuratie biedt een uitkomst bij het printen om transparante media of donkere media’s.

Door de standaard kleuren te combineren met de metallic silver cartridges (CMYK-MT) krijgt u meer dan 500 schitterende metallic kleuren. De resultaten zijn verbluffend!



  • Mogelijkheden met de BN-20 (a)
  • Alternatieven BN-20
  • Verschil print en Cut en losse systemen




Welke materialen kunt u allemaal met de Versastudio BN-20(a) gebruiken?



Roland Versastudio BN-20a eco-solvent printable textielfolies

Printbare textielfolies

Creëer levendige full colour textiel transfers, die ook nog eens wasbaar zijn tot 80 graden. Deze printbare textielfolies zijn verkrijgbaar in wit mat en wit glanzend en met speciale effecten zoals glow in the dark en een metallic folie.

Meer informatie Bekijk in de webshop



Roland Versastudio BN-20 eco-solvent printmedia stickers

Zelfklevende folies

Maak full colour stickers voor diverse toepassingen met een Eco-Solvent printer. De full colour stickers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. In sommige gevallen is het wel raadzaam om de sticker te lamineren. Met de Roland BN-20 en BN-20a kunt u full colour vloerstickers, raamsticker, deurstickers en bijvoorbeeld autobelettering maken.

Staan de materialen er niet bij op 50cm, laat deze dan door ons naar de juiste breedte opsnijden, zodat u de folie toch kan gebruiken met uw Roland.

Meer informatie Bekijk in de webshop



Specialties



Een fullcolour sticker met glitter effect, of juist met fluorescerende kleuren. Kies dan voor de beprintbare zelfklevende specialtie folie. Staan de materialen er niet bij op 50cm, laat deze dan door ons naar de juiste breedte opsnijden, zodat u de folie toch kan verwerken met de Roland BN-20 en BN-20a.

Bekijk in de webshop



Roland BN-20 vs losse systemen snijplotter plus eco solvent printer

Verschil Print en Cut en Losse systemen



De Roland BN-20(a) is een Print en Cut systeem, dit betekent dat de machine zowel een print als snijdt. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee, maar in sommige gevallen is het logischer om voor twee losse machines te gaan. Een veel gekozen alternatief voor de BN-20 is de snellere combinatie van de Mutoh VJ-628 Eco solvent printer en een Summa D60 snijplotter. In het volgende artikel leest u wat de verschillen zijn en welke opstellen het best bij uw bedrijf past:

Naar het artikel!



Demonstratie of extra informatie?

U bent van harte welkom in onze showroom voor een demonstratie. Maak direct een afspraak of kom in contact met een van onze experts:

+31 (0) 318 502 897
[email protected]

Stuur een bericht


To Top