Roland BN-20 Eco-Solvent printer

Mogelijkheden Roland BN-20 Print & Cut Eco-Solventprinter en snijplotter

Wat zijn de mogelijkheden met de Roland Versastudio BN-20?

De Roland Versastudio BN-20 is een zeer compacte print en snijplotter in één. En beiden van zeer hoge kwaliteit. U kunt de Roland BN-20 gebruiken om kleurrijke stickers en banners te maken, maar ook voor het maken van fullcolour textieltransfers, die ook nog eens wasbaar zijn tot 80 graden.

Aan de Roland VersaStudio BN20 kunt u zilverkleurige metallic inkt toevoegen. Door deze inkt te combineren met de standaardkleuren krijgt u meer dan 500 schitterende metallic kleuren. De resultaten zijn verbluffend!

Nu uit voorraad leverbaar. Dus bestel snel of kom langs in onze showroom.

Welke materialen kunt u allemaal met de Versastudio BN-20 gebruiken?
Verder in deze blog leest u meer over de mogelijkheden en de verschillende printmaterialen.

  Zelfklevende folies

  Maak uw eigen fullcolour stickers voor o.a. autobelettering en raam- en muurstickers. De printbare zelfklevende folie is leverbaar in diverse kwaliteiten en met een matte of glanzende afwerking. Beiden leverbaar op 50cm.


  Specialties

  Beprintbare glitterfolies en whiteboardfolies om extra gave stickers te maken. Maar ook Canvas en bannermateriaal om bijvoorbeeld spandoeken te printen. Kan opgesneden worden naar een breedte van 50cm.


  Printbare textielfolies

  Creëer levendige fullcolour textiel transfers, die ook nog eens wasbaar zijn tot 80 graden. Deze printbare textielfolies zijn verkrijgbaar in wit mat en wit glanzend, maar ook met speciale effecten zoals Glow in the dark.