Direct to garment printers wat zijn dat

10 redenen waarom u nu een DTG printer moet aanschaffen

In deze blog leest u de 10 redenen waarom het moment nu is aangebroken een DTG printer toe te voegen aan uw bedrijfsvoering.

 • 1. Een nog onverzadigde markt

  DTG printing is nog relatief nieuw maar groeit enorm. Wees er vroeg bij en profiteer van een nog onverzadigde markt op het gebied van full colour opdrukken.

 • 2. Uitzonderlijk hoge resolutie

  Door de inkjet technologie is het mogelijk om ontzettend hoge resolutie afbeeldingen over te brengen op katoenen kleding. Verbaas uw klanten met prachtige kleurrijke prints.

 • 3. Geen opstartkosten

  Bij DTG printen gaan geen opstart kosten gemoeid. In tegenstelling tot zeefdruk hoeft er geen zeef gemaakt te worden, wat de opstartkosten volledig elimineert!

 • 4. Gemakkelijk in gebruik

  DTG printers zijn gemakkelijk in gebruik. Er is dus weinig vaardigheden vereist om prachtige resultaten te bereiekn. Textiel printen met een DTG printer is snel en gemakkelijk uit te voeren!

 • 5. Uniek design

  Lever unieke one-off T-shirts. Door de lage opstartkosten is het mogelijk gepersonaliseerde of unieke afdrukken te maken.

 • 6. Kleine batches

  Kleine batches. Waar zeefdruk pas rendabel is bij grote batches is de DTG printer door de lage opstartkosten al rendabel bij een enkel shirt!

 • 7. Print wit

  Print wit, niet alleen voor prachtige highlights in uw ontwerp, maar ook als onderlaag voor het verkrijgen van prachtige kleuren op donker gekleurd textiel.

 • 8. Bestellingen direct verwerken

  Een DTG print vereist weinig voorbehandeling, hierdoor creëer je een Instant turnaround time. Een order kan na het ontvangen van het design direct worden uitgevoerd. Dit verkort de lead time aanzienlijk, waardoor u uw klanten razendsnel kunt voorzien van bedrukte producten.

 • 9. Kleine workspace

  Een DTG printer is zeer compact en neemt dus aanzienlijk minder ruimte in dan bijvoorbeeld een volledige set-up voor Screen printing.

 • 10. Milieuvriendelijk en veilig

  De inkten die gebruikt worden voor DTG printen zijn milieuvriendelijk en daarnaast volkomen veilig en onschadelijk.

Een DTG printer van SignSeen

SignSeen is officieel dealer van de Epson DTG printers met de gloednieuwe Epson F2100. Daarnaast is SignSeen de exclusieve dealer van de industriële DTG Digital printers binnen de Benelux. Kortom, voor iedere bedrijfsvoering, groot of klein, kan SignSeen voorzien in de meest rendabele DTG printer.

 

Geïnteresseerd hoe wij uw omzet kunnen vergroten? Maak een afspraak in onze showroom.