Vanaf € 0,00

Niet op voorraad

SKU
bundle-701624
De Mutoh ValueJet 1624X-printer is bedoeld voor de sign- en displaymarkt en uitermate geschikt voor zowel gevestigde als beginnende bedrijven. De VJ-1624X-printer is uitgerust met de bekende en beproefde voorzieningen die we van andere Mutoh ValueJet-modellen kennen en beschikt over een revolutionaire printkop met variabele druppelgrootte die maar liefst 1440 nozzles bevat. De nieuwe printkop staat garant voor verbluffende prestaties en biedt een nog betere printkwaliteit bij hogere printsnelheden. Verder wordt het ontwerp van de VJ-1624X gekenmerkt door een aantal innovatieve voorzieningen, zoals een automatisch afsnijmechanisme, een nieuw, gebruiksvriendelijk toetsenbord en een kantelbare inktcassettehouder. De printer biedt het grootste gebruiksgemak en de hoogste productie-efficiëntie die op dit moment in dit marktsegment verkrijgbaar zijn.

De CMYK ValueJet 1624X-printer is geschikt voor de productie van prints voor langdurig buitengebruik: kleurenposters, spandoeken, lichtbakprints, POS-displays, uithangborden voor gebouwen, fabrieken en bouwplaatsen, en zelfklevende signs en stickers. Daarnaast is de ValueJet 1624X een uitstekende keus voor het produceren van duurzame fotorealistische prints voor binnengebruik.

De VJ-1624X-printer is eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden en maakt gebruik van Mutoh Eco Ultra-inkten en UMS-inkten. Daardoor is deze printer geschikt voor elke werkomgeving. Onze bekroonde geïntegreerde Intelligent Interweaving-printtechnologie (i²) staat garant voor een consistente en voorspelbare printkwaliteit.

Dankzij de vele flexibele voorzieningen groeit de ValueJet 1624-printer als het ware met uw bedrijf mee.
Meer informatie
Max. materiaal breedte1625 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mutoh Valuejet 1624X Eco-Solvent printer
Uw waardering
In demonstratie in de showroom of extra informatie ontvangen over dit product?