Mutoh Valuejet 1324X Eco Solvent printer

€ 8.990,00

5 - 10 werkdagen 5 - 10 werkdagen De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 5-10 dagen. Neem voor een exacte levertijd contact op.
SKU
bundle-701324
Of lease v.a. €203,44 p/m
Geaccepteerde Betaal Methodes
Mutoh Valuejet 1324X Eco Solvent printer aanpassen
1 x Mutoh Valuejet VJ-1324X - 54"" - 1371 mm" (5 - 10 werkdagen)   + € 8.990,00

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Mutoh Valuejet 1324X Eco Solvent printer
Mutoh Valuejet 1324X Eco Solvent printer

Op voorraad

€ 8.990,00

Samenvatting

  Mutoh Valuejet VJ-1324X

  Hoogwaardige eco-solvent printer

  Zelfs als u nog maar net begint in de wereld van het breedformaatprinten verdient u een hoogwaardige printer met de nieuwste piëzo-inkjetkoptechnologie, een uiterst nauwkeurig mechanische ontwerp, elektronica van de nieuwste generatie en inkten van de hoogste kwaliteit. De ValueJet 1324X is de vierde generatie 137 cm (54 inch) brede sign- en displayprinter met één kop van Mutoh.

  Print-automatisering

  In lijn met onze kernfilosofie om producten te leveren waarin de technologie aantoonbaar sneller, betrouwbaarder, kosteneffectiever en efficiënter is, hebben we de VJ-1324X-breedformaatprinter uitgerust met onze baanbrekende print-automatisering, zodat u over de beste apparatuur beschikt voor uw werk.

  Geen zorgen. Gewoon printen!

  De ValueJet 1324X sign- en displayprinter met één kop (1371 mm/54 inch) is ideaal voor kleine tot middelgrote signmakers en aanbieders van printservices en biedt ongeëvenaarde printkwaliteit en een ongekend gebruiksgemak.

  Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

  Dit apparaat is eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden en maakt gebruik van Mutoh Eco Ultra- en UMS-inkten. Zowel ervaren als beginnende signmakers kunnen nu zorgeloos printen.

  Productiesnelheid tot 16,4 m²/u

  De robuust gebouwde en kosteneffectieve ValueJet 1324X is flexibel en betrouwbaar, biedt excellente printkwaliteit voor zowel korte afdruktaken als bulkproductie en levert productiesnelheden tot 16,4 m²/u. Hiermee beschikt u over een betrouwbaar werkpaard voor al uw hoogwaardige binnen- en buitendrukwerk. Ideaal voor bedrijven met middelgrote tot grote printvolumes.

  Hoge kwaliteit

  De bekroonde Intelligent Interweaving- (i²) en DropMaster-printtechnologie van Mutoh bieden u een consistente printkwaliteit waar u op kunt vertrouwen. De VJ-1324X produceert de hoogste snelheid en de beste kwaliteit in zijn klasse, zodat u uw klanten tevreden kunt stellen met een resultaat dat de aandacht trekt en eruit springt.

  Eersteklas efficiëntie in printproductie

  De VJ-1324X is geschikt voor de productie van duurzame buitentoepassingen op allerlei ongecoate en gecoate substraten: posters, lichtbakprints, wanddoeken, POS-displays, autobelettering, stickers en nog veel meer.

  Geschikt voor zowel buiten als binnen

  Naast buitentoepassingen is de ValueJet 1324X een uitstekende keus voor het produceren van duurzame fotorealistische prints voor binnengebruik. Als u Mutoh UMS-inkt (Universal Mild Solvent) gebruikt op zelfklevende Grafityp Ecological non-PVC film (GEF-ES), produceert u veilige en gecertificeerde prints die voldoen aan de strengste Indoor Air Comfort-normen van de EU.

  Lange termijn

  Dankzij de vele flexibele voorzieningen groeit de ValueJet 1324X-printer als het ware met uw bedrijf mee.

  Vragen over de Mutoh Valuejet 1324X Eco Solvent printer, of een demo in de showroom?
  Neem gerust contact op met onze eco-solvent printer experts:
  info@signseen.nl
  +31 (0) 318 502 897

  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewMutoh Valuejet 1324X Eco Solvent printer

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  info@signseen.nl

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  info@signseen.nl

  Contact informatie


  To Top