SignSeen biedt totaaloplossing. Om u deze aan te kunnen bieden werken wij met diverse leverancier en bieden vele bekenden merken aan. Lees meer door te klikken op de verschillende merken.

Bofa
 

Bofa

U vindt bij ons afzuigystemen van Bofa die u kunt gebruiken voor uw laser en voor uw graveermachine. Een afzuigsysteem zorgt ervoor dat de stofdeeltjes en gassen worden opgevangen en zuivert hierdoor de lucht.


Brother
 

Brother

Kleding borduren, petten borduren, schoenen borduren, is allemaal mogelijk met de Brother Borduurmachines. De Brother VR en de Brother PR serie zijn uitstekend geschikt voor kleine en middelgrote oplages.


Calortrans
 

Calortrans

Calortrans is het huismerk van SignSeen. Van dit merk vindt u o.a. transferpersen, snijmachines voor kunststof en aluminium plaatmateriaal en sublimatie artikelen. Goede kwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen.Forever
 

Forever

Forever transferpapier voor uw led laser printer en white toner printer, biedt u de mogelijkheid om transfers te maken, zonder te hoeven snijden en pellen.


GCC
 

GCC

GCC is een wereldwijde producent van lasergraveermachines, markeermachines, lasersnijmachines en snijplotters. U vindt bij ons de machines van instap tot en met professioneel gebruik.


Metamark
 

Metamark

Hoogwaardige stickerfolie en digitale printmedia, tegen zeer scherpe prijzen. De stickerfolies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en beide folies zijn in een monomere en polymere kwaliteit leverbaar.Mutoh
 

Mutoh

Grootformaat printers van Mutoh kunnen ingezet worden voor verschillende toepassingen. Zo kunnen de printers geleverd worden met Eco-Solvent inkten voor het maken van fullcolour stickers en fullcolour banners, maar ook met sublimatie inkten voor o.a fotopanelen en fotocadeau's.


Oki
 

OKI

U vindt bij ons de LED lasersprinters van Oki. Zowel de B&W, CMYK en White Toner printer, kunnen perfect gebruikt worden in combinatie met de Forever materialen. Maak ook mooie applicaties op textiel, hout en nog veel meer ondergronden, zonder toe hoeven snijden en pellen.


Politape
 

Politape

Politape is gespecialiseerd in textieltransferfolie zoals flex en flock. Deze Flex en Flock folies zijn leverbaar in vele verschillende kleuren en effecten die op verschillende materialen bedrukt kunnen worden. Ook vindt u hier de printable flex folies voor sublimatie printers en eco-solvent printers.Ricoh
 

Ricoh

Ricoh is bekend van de verschillende printers en mulitcopiers. Wij leveren enkel de printers die in combinatie met sublimatie inkten gebruikt kunnen worden.


Ritrama
 

Ritrama

Van Ritrama leveren wij een aantal specialtie folies waaronder fluorfolie, zandstraal effect folie en transparante folie in vele verschillende kleuren.


Roland
 

Roland

U vindt bij ons de mechanische machines en de metaalprinters van Roland. Deze EGX en MPX serie kunnen voor het graveren van verschillende materialen worden ingezet.Rowmark
 

Rowmark

Graveerplaten van Rowmark zijn leverbaar voor uw lasergraveermachine en/of uw rotary machine en zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en kleuren.


R-Tape
 

R-tape

Hier vindt u een aantal verschillende producten van R-Tape, waaronder applicatie tape, schoolbord folie, whitebord folie en glitterfolies.


Sawgrass
 

Sawgrass

Sawgrass is een producent van sublimatie inkten zoals de Subli-Jet-R inkt en de Subli-Jet-HD inkt. Maar tegenwoordig ook van de Virtuose sublimatie printers.Stahls
 

Stahls

Voor transferpersen van hoge kwaliteit, lange levensduur en hoog gebruikersgemak, moet u gaan voor de Sprint Mag of de Hotronix serie van Stahls. Leverbaar in handmatige, magnetische en automatische varianten.


Summa
 

Summa

Een Summa Snijplotter is de rolls royce onder de snijplotters. Summa snijplotters zijn leverbaar in de Summa Cut serie en de Summa S Class serie. Klik snel verder om te kijken welke snijplotter van Summa bij uw wensen aansluit.


Thermark
 

Thermark

Lasergraveer pasta's, laser spray en laser tape van Thermark maken het makkelijker om ook ander materialen zoals metaal te markeren.Universal Woods
 

Universal Woods

Universal Woods is producent van sublimatie artikelen, waaronder fotopanelen van Chromaluxe en diverse losse artikelen van Unisub. Deze producten worden met een coating geleverd die zorgt voor een zeer scherpe fotokwaliteit.