LaserPro GCC X252 Lasersnijmachine

  • Wattage: 80 en 100 watt
  • 635 x 458 mm werkoppervlak
  • Auto focus functie
  • Red dot pointer
  • Plug-and-play standaard USB en parallelle poort
  • Closed-loop DC Servo Control motoren
  • Windows en Mac OS compatibel
  • Aan te sturen vanuit Adobe Illustrator, CorelDRAW, AutoCAD, etc.
  • Geschikt voor: sportprijzen en awards, rubberen stempels, naambordjes, relatie geschenken, sleutelhangers, kleine signs, glas en kristal, papier en karton, hout, metalen, diverse kunststoffen, etc.

Beschikbaarheid:

€ 7.699,00
 

* Verplichte velden

U kunt hier u persoonlijke lease aanvraag doen
GCC

Wij betalen de verzendkosten boven €250,- * Voorwaarden

Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bekijk onze producten en mogelijkheden in onze showroom, waar direct afhalen mogelijk is.

Service & Support van echte professionals.

Eigen Technische dienst.

Volg gerichte trainingen in ons professionele trainingscentrum.

Vragen:? Bel direct

0318-502897

Details
Details

GCC X252

De GCC X252 glass tube laser is het instapmodel van GCC met superieure resultaten in deze prijsklasse. Uitermate geschikt voor het snijden en graveren van vele materialen. De X252 wordt compleet geleverd met water koeling.

Gesloten DC-servomotoren

De X252 maakt gebruik van hoge kwaliteits gesloten DC servomotoren voor een nauwkeurige en snelle betrouwbare aandrijving .

True Image optie

De gepatenteerde True Image functie maakt gegraveerde afbeelding in de meest levendige vorm, door de laser in een uniek algoritme te laten vuren.

Open deur ontwerp

De boven en voordeur zorgen voor een makkelijke toegang tot het werkvlak en bieden de mogelijkheid om lange objecten uit te laten steken

Positionerings mogelijkheden

Een buitengewoon innovatieve en gebruiksvriendelijke functie gebaseerd op servomotor technologie vereenvoudigt handelingen en verkort de benodigde tijd voor het instellen van de start positie. Je sleept de laser carriage simpel met de hand naar de gewenste positie waar gegraveerd moet worden en druk op de startknop om te beginnen.

Simpel en intuïtief bedieningspaneel

Een gebruikersvriendelijk en duidelijk menu voor een simpele en makkelijke bediening. Het ontwerp van de sneltoetsen en de statusweergave op de display vergemakkelijkt uw werk en maakt het duidelijk en eenvoudig.

Smart Pin auto focus functie

De autofocus tool maakt het afstellen van de laser een simpel proces en zorgt voor de nauwkeurigheid en precisie die nodig zijn voor een optimale kwaliteit in het laserproces.

Betrouwbare laserbron

De CO2 glass tube is een belangrijk onderdeel van de laser. GCC Laserpro lasers hebben de beste en meest betrouwbare Reci CO2 glass tubes welke te verkrijgen zijn. Deze Reci laserbron heeft bewezen het meest betrouwbare merk te zijn in dit segment, met tienduizenden installaties over de gehele wereld.

RoHS naleving

Als marktleider en een milieuvriendelijke producent, streeft GCC naar het behoud van het milieu. Onze producten zijn compatibel met de Europese richtlijn 2002/95/EG Parlement, beperking van gevaarlijke Substances (RoHS).

Mac AI Plug-In voor Adobe Illustrator (Optioneel)

Een perfecte oplossing om de GCC lasers aan te sturen vanaf een Mac computer. De Mac AI Plug-in is speciaal gemaakt om aan de applicatiebehoeften van MAC gebruikers te voldoen. Hierdoor hebben MAC OS gebruikers direct toegang tot de gebruikersfuncties en instellingen van het apparaat. Deze Mac Plug-In is compatibel met Adobe Illustrator versie CS2 t/m CS5.

Honeycomb tafel (Optioneel)

De Honeycomb tafel is speciaal gemaakt voor lasergraveren en snijden. Door gebruikt te maken van een uniek ontworpen honingraatstructuur snijoppervlak, wordt het snijden van acrylaat, perspex, hout, plastic, polycarbonaat en rubber gemakkelijker dan ooit.

Rotary attachment (Optioneel)

Het rotary station geeft de laser de mogelijkheid om te graveren op cilinder- of bolvormige objecten. In aanvulling op de X, Y, Z assen, is er door de Rotary Attachment een vierde as waardoor het object 360° roteert. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld kopjes en wijnglazen gegraveerd worden met een maximale diameter van 127mm en een maximale lengte van 250mm. Het maximale gewicht is 3kg. * Bij de C180II zonder ingebouwde SmartBoxTM wordt de Rotary attachment op de werktafel geplaatst en is de maximale diameter van het object 12-48mm.

Smart GUARD waarschuwingssysteem (Optioneel)

Lasergraveer en snij machines die gebruik maken van het Smart GUARD systeem verzekeren een optimale veiligheid. Wanneer er een storing optreedt wordt het alarm geactiveerd en word er een signaal afgegeven waardoor het proces direct zal stoppen.

Afzuiginstallaties Bofa & Clean Laser Air (Optioneel)

Deze luchtafvoersystemen zijn speciaal ontworpen om u en uw personeel te beschermen tegen het inademen van giftige gassen en stoffen die kunnen ontstaan tijdens het laseren. Enkele opvallende functies zijn de gemakkelijke bediening, het compacte ontwerp, de lange levensduur en het geluidsniveau tijdens het gebruik. Om er zeker te zijn van veilige omstandigheden is het systeem CE conform voor Europa en ETL gecertificeerd voor de Verenigde Staten en Canada.

SmartMEMORY (Optioneel)

SmartMEMORY is ontworpen om een nieuw perspectief te geven aan efficiëntie en gebruiksgemak. Het is een geheugenmodule die op het moederbord zit en biedt de gebruiker de mogelijkheid om bestanden op te slaan op de LaserPro lasergraveermachine, waardoor er geen computer nodig is. Het is mogelijk om de SmartMEMORY te verplaatsen naar een andere LaserPro laser. Deze technologische doorbraak is beschikbaar voor de Explorer en Spirit series.

GCC luchtcompressor (Optioneel)

Een speciaal ontworpen luchtcompressor voor lasergraveermachines met een olieloos membraan voor het elimineren van schadelijke bijwerkingen van vocht op de optische onderdelen. Ook geeft dit een optimale luchtdruk die uw laser moet hebben om de verdampte deeltjes weg te blazen en het voorkomt oververhitting. Een noodzakelijke “must have” om lenzen en spiegels schoon te houden wat de levensduur ten goede komt.

Specificaties
Specificaties
Type laserbronCO2 Reci glass tube
Koeling laserWater gekoeld
Afmeting werkgebied640 x 450mm
Max. materiaal afmeting458 mm x variabel x 152 mm (BxLxH)
Afmeting machine1125 mm x 720 mm x 1005 mm
Type motor/aansturingClosed-loop DC Servo Control
Snelheid motor40 IPS
Resolutie DPIZie brochure
AansluitingenUSB 2.0
Lens2 inch
Stroomverbruik1540w /200-240 Volt AC Auto Switching
Beoordelen
Klantenreviews (1)
GCC X252
Prijs
Kwaliteit
Gebruiksgemak
Na de inwerkperiode van enkele dagen, waarin de hulp van Signseen erg vlot en gemakkelijk aan te vragen was, zijn we aan de machine gewend.
Het is een fijne machine om mee te werken en gemakkelijk aan te sturen.
Hebben reeds diverse opdrachten kunnen maken op deze machine.
We kijken vol verwachting uit naar nieuwe uitdagingen.
Review door Joop (Geplaatst op 28-07-2014)
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Brochure

NaamBeschrijvingTypFormaatDownload Link
X252pdf1.11 MBDownload
overzicht optionele items GCC laserspdf144.44 KBDownload
GCC laser toepassingenpdf152.33 KBDownload
GCC Lensen overzichtpdf50.05 KBDownload
Offerte Aanvragen

Vraag hier meer informatie of een offerte over dit product aan.

Uw gegevens

Bedrijfs gegevens

Contact

Uitgebreide omschrijving

* Verplichte velden