LaserPro GCC X500III Lasersnijmachine

  • Wattage: 80 , 100, 130 en 150 watt
  • 1300 x 916 mm werkoppervlak
  • Afstandsbediening voor positioneren
  • Unieke verstelbare snijtafel
  • Plug-and-play standaard USB en parallelle poort
  • Closed-loop DC Servo Control motoren
  • Aan te sturen vanuit Adobe Illustrator, CorelDRAW, AutoCAD, etc.
  • Geschikt voor signs, papier, karton, hout, diverse kunststoffen, etc.

Getoonde prijs is de adviesprijs. Voor een scherpe aanbieding vraag hieronder uw persoonlijke offerte aan.

Beschikbaarheid:

€ 13.999,00
 

* Verplichte velden

U kunt hier u persoonlijke lease aanvraag doen
GCC

Wij betalen de verzendkosten boven €250,- * Voorwaarden

Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bekijk onze producten en mogelijkheden in onze showroom, waar direct afhalen mogelijk is.

Service & Support van echte professionals.

Eigen Technische dienst.

Volg gerichte trainingen in ons professionele trainingscentrum.

Vragen:? Bel direct

0318-502897

Details
Details

GCC X500III

Kies voor de perfecte snijkwaliteiten van de GCC LaserPro X series welke ontwikkeld en ontworpen zijn voor de professionele veeleisende gebruikers. Uitermate geschikt voor het snijden van vele materialen zoals 20 mm acrylaat. De X500II wordt compleet geleverd met water koeling.

Gesloten DC-servomotoren

De X500II maakt gebruik van hoge kwaliteits gesloten DC servomotoren voor een nauwkeurige en snelle betrouwbare aandrijving .

Unieke snijtafel

Unieke snijtafel die gemakkelijk zonder hulpmiddelen kan worden aangepast om verschillende niveaus en werkdiepten te creëren. De snijtafel van de X500II verminderd laser reflecties en levert zuivere scherpe snijranden..

Open deur ontwerp

De boven, voor en zijdeuren zorgen voor een makkelijke toegang tot het werkvlak en bieden de mogelijkheid om lange objecten uit te laten steken en door te voeren

Positionerings mogelijkheden

Doormiddel van de zeer gebruiksvriendelijke gepatendeerde afstandsbediening kunt u gemakkelijk de laserkop op iedere gewenste positie zetten. Dit bespaart u tijd en materiaal en komt de gebruikservaring ten goede.

Simpel en intuïtief bedieningspaneel

Een gebruikersvriendelijk en duidelijk menu voor een simpele en makkelijke bediening. Het ontwerp van de sneltoetsen en de statusweergave op de display vergemakkelijkt uw werk en maakt het duidelijk en eenvoudig.

LED Light Illumination systeem

De geintegreerde led verlichting zorgt voor een goed en duidelijk verlicht werk oppervlak zodat er een goed zicht is op het laser process.

Betrouwbare laserbron

De CO2 glass tube is een belangrijk onderdeel van de laser. GCC Laserpro lasers hebben de beste en meest betrouwbare Reci CO2 glass tubes welke te verkrijgen zijn. Deze Reci laserbron heeft bewezen het meest betrouwbare merk te zijn in dit segment, met tienduizenden installaties over de gehele wereld.

RoHS naleving

Als marktleider en een milieuvriendelijke producent, streeft GCC naar het behoud van het milieu. Onze producten zijn compatibel met de Europese richtlijn 2002/95/EG Parlement, beperking van gevaarlijke Substances (RoHS).

Honeycomb tafel (Optioneel)

De Honeycomb tafel is speciaal gemaakt voor lasergraveren en snijden. Door gebruikt te maken van een uniek ontworpen honingraatstructuur snijoppervlak, wordt het snijden van acrylaat, perspex, hout, plastic, polycarbonaat en rubber gemakkelijker dan ooit.

Pin kit uitbreiding (Optioneel)

Deze uitbreiding van de snijtafel segmenten zorgt ervoor dat uw werkstuk niet kan vallen en dat de laser snede scherp en strak blijft doordat de reflecties minder worden.

Smart GUARD waarschuwingssysteem (Optioneel)

Lasergraveer en snij machines die gebruik maken van het Smart GUARD systeem verzekeren een optimale veiligheid. Wanneer er een storing optreedt wordt het alarm geactiveerd en word er een signaal afgegeven waardoor het proces direct zal stoppen.

Afzuiginstallaties Bofa & Clean Laser Air (Optioneel)

Deze luchtafvoersystemen zijn speciaal ontworpen om u en uw personeel te beschermen tegen het inademen van giftige gassen en stoffen die kunnen ontstaan tijdens het laseren. Enkele opvallende functies zijn de gemakkelijke bediening, het compacte ontwerp, de lange levensduur en het geluidsniveau tijdens het gebruik. Om er zeker te zijn van veilige omstandigheden is het systeem CE conform voor Europa en ETL gecertificeerd voor de Verenigde Staten en Canada.

SmartMEMORY (Optioneel)

SmartMEMORY is ontworpen om een nieuw perspectief te geven aan efficiëntie en gebruiksgemak. Het is een geheugenmodule die op het moederbord zit en biedt de gebruiker de mogelijkheid om bestanden op te slaan op de LaserPro lasergraveermachine, waardoor er geen computer nodig is. Het is mogelijk om de SmartMEMORY te verplaatsen naar een andere LaserPro laser. Deze technologische doorbraak is beschikbaar voor de Explorer en Spirit series.

GCC luchtcompressor (Optioneel)

Een speciaal ontworpen luchtcompressor voor lasergraveermachines met een olieloos membraan voor het elimineren van schadelijke bijwerkingen van vocht op de optische onderdelen. Ook geeft dit een optimale luchtdruk die uw laser moet hebben om de verdampte deeltjes weg te blazen en het voorkomt oververhitting. Een noodzakelijke “must have” om lenzen en spiegels schoon te houden wat de levensduur ten goede komt.

Specificaties
Specificaties
Type laserbronCO2 Reci glass tube
Koeling laserWater gekoeld
Afmeting werkgebied1300 mm x 916 mm
Max. materiaal afmeting1346 x variabel x 50 mm (BxLxH)
Afmeting machine1900 mm x 1400 mm x 1200 mm
Type motor/aansturingClosed-loop DC Servo Control
Snelheid motor40 IPS
Resolutie DPIZie brochure
AansluitingenUSB 2.0 en parallelle printerpoort
Lens2 of 4 inch
Stroomverbruik1250w-2000w /100-240 Volt AC Auto Switching
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Brochure

NaamBeschrijvingTypFormaatDownload Link
overzicht optionele items GCC laserspdf144.44 KBDownload
GCC laser toepassingenpdf152.33 KBDownload
GCC Lensen overzichtpdf50.05 KBDownload
Offerte Aanvragen

Vraag hier meer informatie of een offerte over dit product aan.

Uw gegevens

Bedrijfs gegevens

Contact

Uitgebreide omschrijving

* Verplichte velden