LaserPro GCC FMC 270 Lasersnijmachine

  • Wattage: 200 watt
  • 712 x 370 mm werkoppervlak
  • Snijdt o.a. stainless steel, aluminium en messing.
  • Red dot pointer
  • Plug-and-play standaard USB en parallelle poort
  • Closed-loop DC Servo Control motoren
  • Windows en Mac OS compatibel
  • Aan te sturen vanuit Adobe Illustrator, CorelDRAW, AutoCAD, etc.

Getoonde prijs is de adviesprijs. Voor een scherpe aanbieding vraag hieronder uw persoonlijke offerte aan.

Beschikbaarheid:

€ 95.499,00
U kunt hier u persoonlijke lease aanvraag doen

Wij betalen de verzendkosten boven €250,- * Voorwaarden

Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bekijk onze producten en mogelijkheden in onze showroom, waar direct afhalen mogelijk is.

Service & Support van echte professionals.

Eigen Technische dienst.

Volg gerichte trainingen in ons professionele trainingscentrum.

Vragen:? Bel direct

0318-502897

Details
Details

GCC FMC 270

De LaserPro GCC FMC 270 is een compact formaat productie snijlaser. De FMC 270 heeft een makkelijke bediening en een perfect snij resultaat. Deze snij laser is speciaal ontworpen voor kwaliteit en produceert uitstekende resultaten. Innovatieve functies, ontwikkeld door GCC LaserPro’s jarenlange ervaring maken de GCC LaserPro FMC 270 het meest gebruiksvriendelijke systeem op de markt.

Gesloten DC-servomotoren

De FMC 270 maakt gebruik van hoge kwaliteits gesloten DC servomotoren voor een nauwkeurige en snelle betrouwbare aandrijving .

DuraGuide

De laser biedt een systematische en betrouwbaar bewegingssysteem met een sterke solide constructie en een nauwkeurige servomotor controle technologie. Hierdoor levert het een perfecte kwaliteit op, onder zeer snelle bewegingen.

Open deur ontwerp

De boven- en voordeur zorgen voor een makkelijke toegang tot het werkvlak.

SmartCENTER positionering

De super gebruiksvriendelijke functie SmartCENTER helpt gebruikers om gemakkelijk en automatisch het centrale punt van elk object vast te zetten, ongeacht welke vorm, en zorgt hierdoor voor een snellere opstarttijd.

Positionerings mogelijkheden

Een buitengewoon innovatieve en gebruiksvriendelijke functie gebaseerd op servomotor technologie vereenvoudigt handelingen en verkort de benodigde tijd voor het instellen van de start positie. Je sleept de laser carriage simpel met de hand naar de gewenste positie waar gegraveerd moet worden en druk op de startknop om te beginnen.

Simpel en intuïtief bedieningspaneel

Een gebruikersvriendelijk en duidelijk menu voor een simpele en makkelijke bediening. Het ontwerp van de sneltoetsen en de statusweergave op de display vergemakkelijkt uw werk en maakt het duidelijk en eenvoudig.

Betrouwbare laserbron

De SPI fiber source is een zeer belangrijk onderdeel van de S290 LS laser. De SPI sources worden gemaakt in het Engelse Southampton. Deze laserbron is de meest geavanceerde en betrouwbaarste fiber laser source in dit segment, met vele installaties en tevreden gebruikers over de gehele wereld.

RoHS naleving

Als marktleider en een milieuvriendelijke producent, streeft GCC naar het behoud van het milieu. Onze producten zijn compatibel met de Europese richtlijn 2002/95/EG Parlement, beperking van gevaarlijke Substances (RoHS).

Mac AI Plug-In voor Adobe Illustrator (Optioneel)

Een perfecte oplossing om de GCC lasers aan te sturen vanaf een Mac computer. De Mac AI Plug-in is speciaal gemaakt om aan de applicatiebehoeften van MAC gebruikers te voldoen. Hierdoor hebben MAC OS gebruikers direct toegang tot de gebruikersfuncties en instellingen van het apparaat. Deze Mac Plug-In is compatibel met Adobe Illustrator versie CS2 t/m CS5.

Honeycomb tafel (Optioneel)

De Honeycomb tafel is speciaal gemaakt voor lasergraveren en snijden. Door gebruikt te maken van een uniek ontworpen honingraatstructuur snijoppervlak, wordt het snijden van acrylaat, perspex, hout, plastic, polycarbonaat en rubber gemakkelijker dan ooit.

Smart GUARD waarschuwingssysteem (Optioneel)

Lasergraveer en snij machines die gebruik maken van het Smart GUARD systeem verzekeren een optimale veiligheid. Wanneer er een storing optreedt wordt het alarm geactiveerd en word er een signaal afgegeven waardoor het proces direct zal stoppen.

Afzuiginstallaties Bofa & Clean Laser Air (Optioneel)

Deze luchtafvoersystemen zijn speciaal ontworpen om u en uw personeel te beschermen tegen het inademen van giftige gassen en stoffen die kunnen ontstaan tijdens het laseren. Enkele opvallende functies zijn de gemakkelijke bediening, het compacte ontwerp, de lange levensduur en het geluidsniveau tijdens het gebruik. Om er zeker te zijn van veilige omstandigheden is het systeem CE conform voor Europa en ETL gecertificeerd voor de Verenigde Staten en Canada.

SmartMEMORY (Optioneel)

SmartMEMORY is ontworpen om een nieuw perspectief te geven aan efficiëntie en gebruiksgemak. Het is een geheugenmodule die op het moederbord zit en biedt de gebruiker de mogelijkheid om bestanden op te slaan op de LaserPro lasergraveermachine, waardoor er geen computer nodig is. Het is mogelijk om de SmartMEMORY te verplaatsen naar een andere LaserPro laser. Deze technologische doorbraak is beschikbaar voor de Explorer en Spirit series.

GCC luchtcompressor (Optioneel)

Een speciaal ontworpen luchtcompressor voor lasergraveermachines met een olieloos membraan voor het elimineren van schadelijke bijwerkingen van vocht op de optische onderdelen. Ook geeft dit een optimale luchtdruk die uw laser moet hebben om de verdampte deeltjes weg te blazen en het voorkomt oververhitting. Een noodzakelijke “must have” om lenzen en spiegels schoon te houden wat de levensduur ten goede komt.

Specificaties
Specificaties
Type laserbronSPI Fiber
Koeling laserLucht gekoeld
Afmeting werkgebied712 x 370 mm
Max. materiaal afmeting786 x 542 x 150 mm (BxLxH
Afmeting machine1125 mm x 720 mm x 2200 mm
Type motor/aansturingClosed-loop DC Servo Control
Snelheid motor20 IPS
Resolutie DPIZie brochure
AansluitingenUSB 2.0 en parallelle printerpoort
LensNee
Stroomverbruik1100w /100-240 Volt AC Auto Switching
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Brochure

NaamBeschrijvingTypFormaatDownload Link
overzicht optionele items GCC laserspdf144.44 KBDownload
GCC laser toepassingenpdf152.33 KBDownload
GCC Lensen overzichtpdf50.05 KBDownload
Offerte Aanvragen

Vraag hier meer informatie of een offerte over dit product aan.

Uw gegevens

Bedrijfs gegevens

Contact

Uitgebreide omschrijving

* Verplichte velden