Bezoekt u onze showroom? Bekijk dan de huidige corona maatregelen via Corona maatregelen.

Forever TransferRIP

€ 499,00
Direct leverbaar! Direct leverbaar! Op voorraad, dit product wordt vandaag verstuurd, levering in 1 á 2 werkdagen
SKU
31018
Geaccepteerde Betaal Methodes

FOREVER TransferRIP, in combinatie met het FOREVER transfer media en de OKI White Toner printer opent een wereld aan ongekende mogelijkheden voor elke ontwerper. Deze software stelt de gebruiker in staat om op een efficiënte wijze kleine producties met hoge resolutie te maken. Het resultaat is zachter dan screen printing op textiel. Zelfs wanneer u slechts een enkele transfer maakt!

Volledig Automatisch Ontwerpen & Bijsnijden!

Veelgebruikte formats, zoals EPS, PSD, PDF, TIFF of JPG kunnen probleemloos geïmporteerd worden. De software detecteert en creëert alfakanalen en snijpatronen in uw afbeeldingen, en slaat ze automatisch op.

Kleur Management voor Professionele Standaarden

Met de selectieve witte toner besturing en de speciaal voor FOREVER Transfer Media afgestelde kleurprofielen vervaardigt de gebruiker een optimale kleurweergave en -reproductie. Daarnaast is het mogelijk om afbeeldingseigenschappen zoals helderheid, contrast, verzadiging en selectieve kleurcorrectie zelf naar persoonlijke voorkeur aan te passen.

Tot 40% Besparing op uw Printkosten door Lager Tonerverbruik

Uw printkosten worden verlaagd door selectieve reductie van de witte toner, rastering van uw afbeelding en optimaal gebruik van de kleur van het textiel zelf als ondergrond van uw afdruk.

Verbazingwekkende Verbetering van de Wasvastheid

Gerasterde ontwerpen hebben een betere wasbaarheid dan volledig gedekte ontwerpen, doordat er minder sprake van mechanische afslijting is door het geminimaliseerde printoppervlak. Bedrukte polyester stoffen die meer dan 40 keer in 40°C werden gewassen, behielden de kwaliteit van hun opdruk volledig.

Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen en mogelijkheden die gebruiker zal ervaren met deze nieuwe software.

Schrijf uw eigen review
Write a ReviewForever TransferRIP
To Top