Onze Cultuur

Toen we net waren begonnen ging het er bij ons allemaal erg huiselijk en gemoedelijk aan toe. Inherent aan een kleine organisatie. Met de groei en aanwas van de afgelopen jaren, proberen we dit gevoel te behouden. Wij zijn een vlakke organisatie en proberen zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Vrijwel al ons klant gerichte personeel is sinds het begin van SignSeen deel van de organisatie.

Wij hebben een gezamenlijk opgebouwde kennis van meer dan 100 jaar in huis en vele van ons kennen uw werkzaamheden, dus ook de uitdagingen, als geen ander. Dit stelt ons in staat u met raad en daad bij te staan in uw zoektocht naar oplossingen.

Onze showroom staat hierin centraal. Hier kunnen al deze oplossingen gedemonstreerd worden. Dit versterkt dan ook ons motto dat wij graag oplossing willen leveren en niet proberen u de voor ons meest verdiende optie aan te smeren. Als u voor het eerst kennis maakt met ons bebrijf op het web, lijken we wellicht alleen een webshop, de realiteit is echter dat u al deze producten bij ons live kunt zien, en dat wij zeer veel kennis en voorraad hier voor u klaar hebben staan. Wij zijn gewoon bereikbaar voor uw vragen.

Er loopt een scala van zeer getalenteerde mensen rond die veel kennis bezitten en waar u van kunt profiteren. We hebben geen leger van vertegenwoordigers dat elke zes maanden naar de volgende concurrent wipt en meer bezig is met het behalen van targets dan luisteren naar uw wensen en hier oplossingen voor te zoeken. Wij helpen u vandaag en werken samen met u aan uw succes.

Als u bij ons tot aanschaf overgaat, dan betekent dat vrijwel altijd dat u de volgende dag reeds van start kan. De meeste van onze producten worden namelijk uit voorraad geleverd. Ook de grotere machines. Mocht dat niet zo zijn, dat gaat het over dagen en niet maanden. Bij ons heeft u dus altijd al een vliegende start.

Onze eigen technische dienst en support desk staan garant voor een vlekkeloze afhandeling. En als het u nog aan alle kennis ontbreekt, bieden wij de nodige trainingen aan om u hierin op weg te helpen en ideeën te geven.

Natuurlijk gaan er ook wel eens dingen fout, maar we lossen deze op. Natuurlijk zijn er altijd beperkingen in wat mogelijk is, maar zelfs dan gaan we deze niet uit de weg. Wij zijn niet afhankelijk van onze leveranciers op eventuele problemen op te lossen, wij hebben de kennis en onderdelen in huis, en kunnen hierdoor vrijwel altijd snel reageren, zodat uw productie gewaarborcht is.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Maak dan een afspraak en bezoek ons. Dan kunt u het zelf beleven. Wellicht een van slimste dingen die u recent heeft gedaan.