€ 99,00
Op voorraad
SKU
33CC2M4

Met de Oobling Add-On software is het mogelijk om de mooiste ontwerpen te maken voor de populaire RhineStones. Het is zeer gemakkelijk om een eigen creatie te ontwerpen en deze te verwerken op de meeste creatieve wijze. Deze RhineStone module zorgt ervoor dat de creativiteit tot leven komt en de mooiste resultaten kunnen worden bereikt.

De mogelijkheden breiden steeds verder uit

Deze module bevat alle breed gebruikte opties voor RhineStone decoraties. Dit maakt deze software het meest complete pakket dat vandaag de dag beschikbaar is. De mogelijkheden voor het bedrukken van kleding worden dagelijks uitgebreid. De meest toonaangevende functies zijn opgenomen in deze RhineStone module. Gebruik de rhinestones en andere hitte transfer decoraties voor schitterende resultaten.

Creëer en verander tijdens het proces

Selecteer en breng op elk moment tijdens het proces verschillende kleuren en afmetingen van Rhinestones op het ontwerp. Creëer verschillende vormen en bekijk tijdens het proces de voorbeeldweergave om te kunnen zien hoe het resultaat zal worden. De module bevat zeer handige functies die gebruikt kunnen worden, zoals schaduw effecten, teksten plaatsen, het creëren van vormen en vele andere opties.

Meer informatie
LeverancierCutCreator
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Module 4 CutCreator 2.0 Rhinestones
Uw waardering